Investor RELATIONS

En investering i grøn omstilling af procesindustrien

Hydract har udviklet en patentbeskyttet green tech løsning, som gør produktionen hos drikkevareproducenter mere effektiv og bæredygtig. Hvis vi du vil med på vores vækstrejse som aktionær, kan du læse mere om os og vores aktieudbud på siden her.

Bliv klogere på hvorfor HYDRACT
er en interessant investering.

The video opens in YouTube and has Danish and English subtitles.

Tjek vores aktiekurs i realtid

Tilgå vores investorportal FRA DEN 21/04/21

På vores investorportal kan alle Hydracts aktionærer, der er navnenoteret i ejerbogen, se deres beholdninger, tilmelde sig generalforsamlinger og afgive fuldmagt/brevstemme.

Selskabsmeddelelser

Finanskalender

Halvårsrapport for 1. halvår 2021

Heading

Årsrapport for regnskabsåret 2021

Heading

Ordinær generalforsamling 2022

Heading

Download vores seneste årsregnskab her

Bestyrelse

Lars Johansson, Bestyrelsesformand.
I Bestyrelsen siden 21.02.2021

Datamatiker
Diplomleder
Master of Business Administration
Bestyrelsesuddanelse CBS
Officersuddannelse (reserven)
Videregående officersuddannelse 1 og 2

Bestyrelseserfaring gennem mere end 20 år, herunder bl.a. som formand for HedeDanmark A/S, Orbicon A/S, Thor Trans A/S, Aetrex Central Europe, samt PWT Group A/S

Tidligere koncernchef i Dalgas Group / Det danske Hedeselskab og administrerende direktør for Atea A/S, Danmark, SAS Scandinavian Ground Service (SGS) og koncerndirektør i Systematic A/S.

Lars er en dygtig facilitator med stor erfaring inden for ledelse. Lars bidrager med det kloge og kølige overblik, der bringer det bedste frem i holdet. Overblikket giver teamet mulighed for i kollektivt samarbejde at arbejde med det, som giver virksomheden værdi. Formands- erfaringen kombineret med erfaring i forandringsledelse og strategiskift giver med Lars' hånd en effektiv og engageret bestyrelse.

Lars Johansson ejer 29.600 stk. aktier I Hydract A/S

Sara Sande, Bestyrelsesmedlem.
I Bestyrelsen siden 21.02.2021

Master of Science in Economics, Cand. Polit, Københavns universitet

Stor ledelseserfaring fra internationale, højteknologiske B2B virksomheder indenfor Medtech, Biotech og IT. 
 Sara er Vice President i Origio A/S, som er en del af Cooper Surgical Inc.-koncernen, hvor hun har globalt ansvar for go-to-market setup- og salgsudvikling. Tidligere har hun besat flere ledelsesposter i Novozymes’ salgsafdelinger. 

Sara bidrager med sin erfaring omkring moderne salg i højteknologiske virksomheder, opbygning af salgsorganisationer og ikke mindst erfaring fra Novozymes med flere af Hydracts potentielle kunder.

Sara Sande ejer 29.600 stk. aktier I Hydract A/S

Ann Bodilsen, Bestyrelsesmedlem.
I Bestyrelsen siden 30.09.2019

Cand. Mag., Middelalderarkæologi og forhistorisk arkæologi

Ann er uddannet cand. mag i middelalder- og forhistorisk arkæologi og arbejder som museumsinspektør ved De Kulturhistoriske Museer i Holstebro Kommune med ansvar for formidling.

Ann har stærke kommunikationsevner og er god til at skabe relationer og netværk. Hun har en analytisk tilgang og et godt overblik. Ann sad i en længere årrække som personalerepræsentant i museets bestyrelse blandt andet i en spændende periode, hvor tre museer blev fusioneret til De Kulturhistoriske Museer i Holstebro Kommune. Ann er desuden tidligere bestyrelsesformand for Hydract A/S og KM Rustfri A/S. 

Ann vil bidrage med interesse for CSR og UN Global Compact samt et indgående kendskab til firmaets oprindelse og historie. 

Ikke uafhængig. Hun er gift med stifter og CEO i Hydract A/S, Peter Espersen og er indirekte ejer i Hydract A/S via ejerskab i Hydract Holding ApS. Ann Bodilsen ejer ingen direkte aktiebesiddelse i Hydract A/S

Frank Poulsen, Bestyrelsesmedlem.
I Bestyrelsen siden 21.02.2021

Eksport Ingeniør, Horsens Teknikum
Master of Business Administration, Henley
Executive Board Program fra INSEAD

22 års salgsledelse hos Hydracts konkurrenter, herunder GEA AG, SPX Flow inc.-koncernen og Pentair Südmo GmbH. Frank er i øjeblikket CEO og medejer hos Simatek A/S, en virksomhed som producerer filtre blandt andet til fødevareindustrien, herunder bryggeribranchen. 

Frank har et unikt branchekendskab fra konkurrentsiden og er et sikkert kort med salgserfaring fra hele verden. Med en stærk international profil, et godt ledelsesgen og en eftertænksom Key Account Management profil rammer Franks erfaringer spot on i forhold til de udfordringer, Hydract får de kommende år. Stor ingeniørerfaring og forståelse for produktet.

Frank Poulsen ejer 760 stk. aktier I Hydract A/S

Ledelse

Peter Espersen,
Stifter og CEO for Hydract siden 2008, født 1963

Maskiningeniør, Århus

Peter er uddannet maskiningeniør og har 32 års erfaring med produktion samt produkt- og procesudvikling.

• CEO og ejer af KM Rustfri A/S i 12 år.
• CEO Bundy A/S i 10 år, herunder Koncern Teknisk Direktør i Bundy A/S i 3 år.
• Flere Manager stillinger i B&O A/S i 8 år, herunder chef for værkstedsafdelingen med gode resultater.
• 100 % ejer af Hydract A/S frem til 2020, hvor han tog to ledende medarbejdere med i ejerkredsen.  Har inden Udbuddets gennemførelse 72 % indirekte ejerskab via Hydract Holding ApS.

Peter Espersen er gift med Ann Bodilsen, som er bestyrelsesmedlem i Hydract A/S.

Det er Peters procesventil. Han har taget den store del af risikoen og har sat sit strategiske fingeraftryk på udviklingen af ventilen. Peter har siden 2008 ledet retningen frem mod Hydracts nuværende position. 

Peter er en visionær leder med et stærkt menneske kendskab og en passioneret forståelse for udvikling af virksomheder. Peter har det overordnede ansvar for salg, produktion og supply chain.

Peter Espersen har indirekte besiddelser i Hydract A/S gennem Hydract Holding ApS og har herigennem kontrol med 58,84 % af Aktierne i Hydract A/S

Peter Espersen ejer 29.600 stk. aktier I Hydract A/S gennem sit holding selskab Peter Espersen Holding Aps, og har desuden indirekte besiddelser via Hydract Holding Aps.

Morten Lindberg
CFO siden for Hydract siden 2019, født 1975

HD-Regnskab, finansiering og revision, Handels- og ingeniørhøjskolen i Herning
Officersuddannelse (reserven)

Morten har 6 års CFO-erfaring fra vækstvirksomheder i fødevarebranchen. HD i Regnskab og finansiering fra Handels- og ingeniørhøjskolen i Herning i 2000. Oplært den traditionelle vej som revisor, regnskabsmedarbejder, regnskabschef, økonomichef over til CFO.

• CFO i KM Rustfri A/S 1/1 2019.
• CFO Scanflavour A/S i 1 år.
• CFO JekaFish A/S i 2 år.
• Acting VP finance og finance manager i HKScan Danmark A/S
• Controller/budget responsible i Vestas A/S i 4 år.

Morten er ansvarlig for de administrative opgaver og processer i Hydract og har ansvaret for Finance, HR, IT og IR og har gennem sine stillinger i HKScan Danmark A/S og Vestas A/S opnået erfaring med finansiel rapportering, håndtering og kommunikation af markedsrelevant information samt investor relations aktiviteter generelt.

Morten Lindberg ejer 147.065 stk. aktier I Hydract A/S og har Indirekte besiddelser via Hydract Holding Aps

Phone: +45 61 85 10 00
E-mail: investor@hydract.dk

Robert Michael John Collins
CTO siden 2019, født 1988

HND in Mechanical Engineering
HNC in Electrical Engineering

Robert er mekanik- og elektronikingeniør. Uddannet fra Bedford College (England) i 2014.  

Robert har 10 års erfaring med den praktiske udvikling af Hydract-produktet. Robert har siden sin første ansættelse i BHR Group arbejdet med Hydracts produkt og dens udvikling. Robert er fulgt med i forbindelse med Hydracts skift af partner fra BHR til Demeco og har gennem de sidste 10 år stået for den praktiske udvikling af Hydracts produkt.

Robert er et teknisk vidunder. Han har været den bærende faktor i at få CEO Peter Espersens ideer gennemført, udviklet og realiseret.

Robert Collins ejer 48.561 stk. aktier I Hydract A/S og har Indirekte besiddelser via Hydract Holding Aps

Vores rådgivere

Certified Adviser

John Norden
Norden CEF A/S
Phone: +45 20 72 02 00
E-mail: jn@nordencef.dk